De la hobby la afacere – pernegravide.ro si Joli Bebe

Un interviu acordat in 2021 pentru republica.ro

by Yacaşa
0 comment

A fost odata un vis: acela de a avea, pur si simplu, o afacere!

Fara prea mare legatura cu psihologia sau artele plastice, adica visele mele din adolescenta. Acesta era un nou vis in care imi doream sa am un context in care sa pot fi creativa si de folos. Sa vad cum iese ceva bun din mainile mele. Probabil cu  mult prea multa legatura de a FACE CEVA care sa se cunoasca, sa se vada. Palpabil. Concret. Productie. Productie de perne pentru gravide. In concordanta cu nevoile de mama.

Articolul care a aparut in republica.ro a fost scris inainte ca eu sa vand afacerea. La acel moment nici macar prin gand nu imi trecea asa ceva.

Afacerea este, din ianuarie 2021, pe alte maini. Bune, zic eu 🙂

Te las cu articolul:

Se spune că antreprenorul este cel care găsește soluția unei probleme. Iar probleme apar tot timpul, inclusiv atunci când vrei să faci un cadou. În urmă cu 13 ani, Iuliana Șoșu a vrut să-i ofere prietenei sale însărcinate o pernă pentru gravide, dar s-a lovit de un neajuns: oferta era foarte săracă, iar prețurile deloc mici. A găsit însă o soluție pe care ulterior a transformat-o și a dezvoltat-o într-un business: JoliBebe. A fost nevoie însă de răbdare, pentru că lucrurile nu se întâmplă peste noapte, efort pentru a duce în paralel și jobul de corporație, și perseverență, pentru că e nevoie de zeci, poate sute de încercări pentru a ajunge la un produs standardizat de calitate. Citeste in continuare.

You may also like

Leave a Comment