Rokiata, rochii de închiriat în Iași – proiect luat de la 0

by Yacaşa
0 comment

Rokiata este afacerea Loredanei, mamă de trei copii și om cu multă voință. Loredana m-a contact inițial pentru a face un desen pe un perete, văzuse ce le-am făcut celor de la Dado Cafe. Pornind discuția cu dreptul, ne-am dat seama că avem mai multă treabă împreună:

  • în primul rând ne-am conectat și am găsit acea chimie care-i musai – cea mai importantă parte!
  • am făcut proiectul pentru decorarea spațiului și l-am implementat împreună, adică: atribuire de roluri ale spațiului, decorare pereți, achiziție și realizare de mobilier și decorațiuni. PS: tablourile sunt opera mea – ca să știi 🙂
  • am căutat denumirea, am făcut logo-ul și l-am pus peste tot: colare geamuri și mașină, etichete, antete la toate documentele, pagina de Fb și Insta, ambalaje, materiale de promovare (vouchere).
  • am facut ședință foto klumea la rochii,  am prelucrat poze și am postat, cu texte alese, pe rețelele de socializare.
  • reiese de mai sus că am primit mână liberă pentru un stil de copywriting absolut autentic!
  • foarte important: am creionat un business plan, cu calculele alea despre recuperarea investiției, stabilirea prețurilor în funcție de cheltuielile vizibile și invizibile, cu plan cu evenimente și tot felul de idei crețe menite să crească vizibilitatea și cifra de afaceri.
  • mai sunt în lucru site-ul și, evident, roata se învârte în permanență, că doar de aia ne-am apucat să lucrăm împreună!

În concluzie, o grămadă de treabă!

Știi cât a durat de când am semnat contractul până la prima rochie închiriată? 42 de zile!

Ce dovedește asta? În primul rând că a funcționat chimia! Deși ne-am întâlnit fizic abia la semnarea contractului, Loredana mi-a acordat toată încrederea și am comunicat în permanență. Ce-i drept, ne-am și ținut de treabă așa cum am promis, la punct și virgulă. Spun ne-am, pentru că, pentru grafică (eu doar am desenat-o) am colaborat cu Anamaria Popa de la Design Parthways . Pentru ședința foto am avut sprijinul talentatei Tatiana Maximciuc de la Portretica. Pun poze ca să vezi și tu ce treabă minunată am făcut împreună!

Mulțumiri speciale datorăm modelelor Mădălina Diaconu (blondy) și Leia Oajdea – a fost o reală plăcere să lucrăm împreună, doamnelor!

Iar Vanessei aka Lovely Vanity îi mulțumim pentru inestimabilele coafuri! Vanessa este o artistă – vei rămâne uimită câte minunății ies din mâinile ei: decorațiuni și chiar rochii de mireasă.

Vrei să știi care a fost bugetul pentru tot ce am făcut la Rokiata? Întreabă-mă 🙂

You may also like

Leave a Comment