Jurnale și agende pentru cel puțin 20 de motive

glossy, romantice, tematice, pentru cadouri

by Yacaşa
0 comment

Când fac ceva, mă pun în pielea celui pentru care o fac.

Am în lucru aproape 100 de modele de coperți pentru agende. Ți în fiecare zi îmi mai vin câteva idei:

Deocamdată, m-am limitat să printez, în ediție limitată și regie proprie, doar 20 din aceste modele, din cele mai dragi și pentru un public cât mai variat:

  • am jurnalele pentru femei, cu flori, maci, vintage, gen wedding planner, pentru dive (într-o manieră funny), pentru idei pe care doar nouă ne pot veni.
  • mai sunt cele pentru domni: cu masini, cu idei din ateliere, cu canapele Chesterfield, becuri, grâu, pâini.
  • sunt cele pe care le alegi datorită unei preocupări sau pentru un scop bine definit: manuscris, de dat cadou unui om pe care il apreciezi sau căruia vrei să îi transmiți un mesaj. 

Ideea este că, oricum ar fi, cel puțin două, ți s-ar potrivi chiar ție. Și încă vreo 10, pentru familie, cunoscuți, pentru ocaziile pentru care vrei să le pregătești o surpriză, o ateenție, un cadou, un gest de recunoștință. Pe toate le găsești listate în magazin sau, dacă nu sunt pe stoc, se pot precomanda.

Aceste agende au foile goale-goluțe. Am ales această variantă din 2 motive:

  • o agendă nu ar trebui să-mi spună cum să scriu, unde, cât de mare, cât de ordonat, cât de nu-știu-cum și mai ales CE să scriu. Și așa avem destule norme sociale care ne ghidează viața. Poate vrem să desenăm, să facem schițe, să rupem foile, să scriem mai mare sau mai mic sau în altă direcție decât liniile sau pătrățelele ajutătoare. Suntem adulți și nu mai avem nevoie de ghidajul pe care l-am avut în clasele primare. Cred că avem mai multă nevoie de libertate și spațiu.
  • foile printate implică un cost important. Am preferat să redirecționez costul printului în calitatea coperților. Aceste agende sau jurnale au coperți groase, tari, cartonate, foarte rezistente.

Dacă vrei altă grafică sau ai nevoie de o cantitate mai mare, pentru o anumită ocazie sau un public deosebit, contacteaz-mă și putem pune în operă ceea ce-ți dorești.

Jurnăleală cu spor, plăcere și cu libertatea de a fi creativ!

You may also like

Leave a Comment