Jurnale pentru părinți: pentru notat perlele copiilor

by Yacaşa
0 comment

Am ținut vreo 4-5 ani o agendă cu tot ce era important în viața copiilor mei, pentru mine: greutate, progrese motrice, achiziții cognitive (ce limbaj de specialitate, no!), boli si tratamente, julituri, dar mai ales, cuvinte stâlcite și expresii comice. Este cea mai prețioasă agendă din viața mea!

Ei, după un timp, n-am mai notat acolo, că ba nu aveam la îndemână agenda, ba ziceam că o să țin minte (ceea ce nu s-a întâmplat!). Toate scuzele până când ne-am întâlnit cu fosta dirigintă care a scos o agendă de unde ne-a citit fiecăruia perle și ziceri despre care nu ne venea a crede că au fost rostite de gurile noastre!

Până aici! Trebuie JURNAL! Cu astea o să rămân. Și cu poze. Și cu amintirea lor, că ei, copiii, vor pleca sau se vor lua cu viețile lor și eu voi rămâne cu ale mele. Și cu inevitabilele griji și doruri pentru ei, că nah, așa fac părinții.

Așadar, te incurajezi să ai un jurnal DEDICAT poantelor, zicerilor, stâlcelilor, boacăneor, trăsnăilor și genialităților pe care copiii ăștia fantastici, propriile noastre odrasle, le produc neîncetat! Cum am vrut să evidențiez și pe coperți – sunt niște comori.

Variantele scornite de mine le găsești yacașa de aproape, aici (click pe poză, că are link spre magazin):

You may also like

Leave a Comment