Moș Ene și Domnul Somn – povești, 2 volume + audio

Două cărți cu povești pentru 3-7 ani

by Yacaşa
0 comments
Așa m-am apucat eu să scriu: din pat!

În fiecare seara citeam povești copiilor mei care, prin 2014, erau mititei. Problema era că, pentru citit, trebuia lumină. Adică melatonină. Pentru inducerea starii de liniște (cu care cel mic a fost certat mereu!), trebuia să stopez secreția de melatonină care se produce în prezența luminii. Yacașa am ajuns eu să inventez povești care se pot spune, bine-mersi, pe întuneric. 

De unde atâta inspirație, după zile (și nopți) de crescut copii mici? Am găsit clenciul cu subiectul despre Moș Ene și Domnul Somn pe care, precum o placă, le-am spus-o de mai multe ori. După o vreme însă, am început să primesc recamații la orice modificare de text (de la cel mare care avea 4 ani). Salvarea mea a fost scrisul. Am scris-o. Am și înregistrat-o, ca să evit citațiile de neconformitate la care deja nu mai făceam față.  Ba chiar am tradus-o și în engleză, ca să încurajez bilingvirtutea.

Drumul până la publicare a fost oleacă mai lung, până am găsit-o pe Bianca și până a fost gata de tipar.

De la momentul cu inventatul, să tot fi trecut 10 ani! Acum, ambele volume pot fi comandate și de pe Amazon, dar și din magazinul acestui site. Ba mai mult, pot fi ascultate și descărcate GRATUIT de pe aplicația podbean. Că poate ți-o fi și ție de folos, precum a fost până acum pentru mai mult de 2000 de părinți!

You may also like

Leave a Comment