Chromatic Chronicles: A Fashion History Coloring Book

Istoria modei in 9 capitole, sub forma unei carti de colorat, pentru pasionatii de moda

by Yacaşa
0 comments

Este prima mea carte publicată pe Amazon.

Spre deosebire de o carte de colorat tipică de pe platforma asta arhicunoscută – cu mandale, iepuri și alte alea -, am vrut să vin cu ceva nou. Adică să o fac mai isteață, să plusez și cu elemente de cultură generală, pe lângă clasicul stress relief and relaxing coloring book. Adică nici prea-prea, nici foarte-foarte.

Și acum, câteva detalii:

  • cartea este destinată în special domnișoarelor care încep a fi preocupate de ce conține dulapul lor și de oglindă. Am fost ca ele, știu cum e! Și cred că o astfel de carte ar ajuta la a fi mai atentă la piesele vestimentare la care orice tânără jinduiește. De la combinații de articole, la cromatică până la stil. E un pas mic de la a vrea, pur și simplu o piesă, până la a putea să analizezi și să cântărești până la decizia de cumpărare. Nu că o asemenea carte face cât o beghetă magică, dar ajută.
  • este în engleză. Ar fi fost ușor de tradus înapoi în română, dar zic eu că și engleza ajută.
  • împachetată frumos, poate fi oferită cadou. Cunosc cazuri de încântare maximă, mai ales că nu e încă o carte cu lectură obligatorie pentru școală (hai să fim sinceri!).
  • vorba Amazonului, coloratul e stress relief and relaxing. Face bine la orice vârstă. Recunosc – eu, ca autoare care deja își cunoaște fiecare colțișor din carte, am simțit plăcere și curiozitate colorând câteva pagini, pe când stăteam de pază la făcutul temelor copiilor mei. Mai cu voie, mai de nevoie, asta m-a păstrat calmă și pașnică la toate off-urile din fundal.
  • desenele nu sunt copiate de pe vreo platformă cu schetch-uri. Dar nici nu sunt realizate de mâna mea, deși m-aș fi încumetat. Ca să lansez cartea în mai puțin de 2 ani (cât mi-ar fi luat, probabil, să fac peste 100 de schițe detaliate), am apelat la inteligentul artificial din dotare care, după îndelungi frăsuieli, mi-a dat aproximativ ce mi-am dorit. Unde am văzut că nu face față exigențelor, am intervenit, ca un autor de carte care mă declar.

Cam atât despre această carte de cultură generală care este, de fapt, o carte de colorat ușoară dar groasă de numai 86 de pagini. Să vă fie de stress relief and relaxing, vorba lui Amazon & Co.

You may also like

Leave a Comment